Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Μια γιορτή για τα πουλιά!


Kαλό και το Tweeter…αλλά λίγο αληθινό tweet tweet μας έχει λείψει σε όλους! Ειδικά όσοι ζουν σε μεγαλουπόλεις! Λοιπόν, όσοι και όσες θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το μαγικό κόσμο των άγριων πουλιών έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν μαζί με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία την «Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών» .

Εξορμήσεις για παρατήρηση πουλιών, προβολές και παρουσιάσεις, περιβαλλοντικά παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες θα προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα στη φύση και να γνωρίσουν τα πουλιά του τόπου μας. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τα μεταναστευτικά πουλιά.

Η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα το ίδιο Σαββατοκύριακο, σε περισσότερες από 30 χώρες και συντονίζεται από την παγκόσμια ομοσπονδία BirdLife International. Τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας τις διοργανώνει και συντονίζει η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία με τη συνεργασία Δήμων, Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, τοπικών φορέων και οργανώσεων. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.


ΠΟΥ: Διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα
ΠΟΤΕ: Σάββατο 1 και την  Κυριακή 2 Οκτωβρίου

Περισσότερες πληροφορίες για το  το πρόγραμμα ανά περιοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου