Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Χορεύουμε για να κάνουμε την διαφορά!





Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο γυμναστική και διασκέδαση για όλους εμάς, και τους μικρούς μας φίλους μας. Καλό ακούγεται! 


Τα έσοδα της φιλανθρωπικής αυτής δράσης αυτής θα διατεθούν στη ΜΚΟ “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ” και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με Νεοπλασματικές Παθήσεις “Η ΠΙΣΤΗ“.




Πού; Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Α & στοΚλειστό Γήπεδο Βόλευ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας
Πότε;  Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011






Η είσοδος είναι 10 ευρώ για τους ενήλικες ανά ημέρα και 5 ευρώ για κάθε παιδί, ενώ για τους γονείς που απλά θα συνοδεύουν τα παιδιά χωρίς να συμμετάσχουν σε κάποιο πρόγραμμα θα είναι δωρεάν. Το ίδιο θα ισχύει και για το τρίτο π αιδί.


Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αλλά και να συμμετέχει σε μαθήματα YogaAcroyogaPilatesHip HopFight BoCapoeiraZumba®,SalsaLesMills Body Balance και πολλά ακόμα είδη χορού και γυμναστικής.Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα παιδιά όπου σε ξεχωριστό χώρο έμπειροι ηθοποιοί,εκπαιδευτικοίδάσκαλοι γυμναστικήςκλόουνζογκλέρξυλοπόδαροι καιταχυδακτυλουργοί θα τα απασχολήσουν με διάφορες δραστηριότητες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δημιουργική απασχόληση αλλά και να πειραματιστούν σε Laughter Yoga,  Zumba®, Hip Hop για παιδιά, Παιδικές χορογραφίες και πολλά άλλα. Περισσότερα και αναλυτικότερα για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ: http://www.danceforacause.gr/part2/?page_id=35

  

Χορεύουμε όλοι για
ισορροπία
έκφραση
διασκέδαση
ελευθερία
Χορεύουμε για να κάνουμε τη διαφορά!

Περισσότερες πληροφορίες: info@danceforacause.gr
Σύντομα θα υπάρχουν λεπτομέρειες της εκδήλωσης!
Και εδώ στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook :  https://www.facebook.com/danceforacause?sk=wall 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου